Voor vragen, opmerkingen en/of meer informatie kan je contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen of je mag een mail sturen naar: info@gewoonpuurlotte.nl

Ik kan natuurlijk niet voor jouw bepalen of het een goed moment is. Wel kan ik jou de vragen stellen: wat is het dan wel het juiste moment? Waar ben je bang voor? Waarom zou dit niet het juiste moment zijn? Kies je voor angst, of kies je voor jezelf? Aan jezelf werken en in jezelf investeren gaat je zo ontzettend veel opleveren! Dit kan ik je vertellen uit eigen ervaring. Pas toen ik tijd, geld en energie in mijzelf ben gaan stoppen, ben ik gaan groeien. Soms met kleine stapjes, soms met grote sprongen. Wanneer jouw onderbuikgevoel zegt: JA dit wil ik, dit past bij mij en dit voelt goed, dan denk ik dat dat het goede moment is. Dat is het signaal waar je naar hoort te luisteren. Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen, want het vertelt je echt alles. Je kunt niet groeien door niets te doen en door te wachten tot er vanzelf iets gaat veranderen. Wat wil jij echt?

Ja, je kunt in termijnen betalen. Natuurlijk lijkt het in eerste instantie veel geld. Stel jezelf (bij elke investering) de vraag: wat kost het me en wat levert het mij op? Vaak hebben we er geen moeite mee om veel geld uit te geven aan ons huis, kleding, uitjes, nagels, make-up, ongezond eten, drank of sigaretten. Ook dit komt aan bod tijdens het traject, je zal dus zeker geld gaan besparen en op een andere manier naar geld leren kijken! De beste investering die je kunt doen, is nog altijd die in jezelf! Kies jij voor de buitenkant in de vorm van kleding en make-up, of gaan we nu eens investeren in de binnenkant?

Nee, dit gaat niet van het eigen risico af. Je komt in aanmerking voor een vergoeding als je aanvullend bent verzekerd. Hier kan je per verzekering zien welke vergoeding jij kunt krijgen. De vergoeding gaat niet via mij. Ik stuur jou een factuur, jij declareert deze bij de verzekering en ontvangt het bedrag terug van jouw verzekering. Jij voldoet de factuur rechtstreeks aan mij.

Dat ligt natuurlijk helemaal aan jouw eetpatroon op dit moment. In de meeste gevallen vraag ik jou om een eetdagboekje bij te houden voor we van start gaan. Met dit eetdagboekje krijg ik een duidelijk en realistisch overzicht van jouw eetpatroon. Naar aanleiding van dit overzicht maak ik een advies op maat. Ik probeer altijd om jouw behoeftes hier in mee te nemen. Ik zal dus geen producten adviseren die jij niet lekker vindt. Ben je veganistisch? Dan ga ik samen met jou op zoek naar alternatieven. Ik pas de adviezen altijd aan op jouw ritme. Wanneer jij gewend bent om te ontbijten met kwark, zal ik jou niet gaan vertellen dat je brood moet eten. Ik vind het belangrijk dat ik adviezen geef op maat, iets wat dicht bij jou staat en wat jou geen moeite gaat kosten. Kleine veranderingen werken vaak beter dan grote. Zo blijft het leuk en zal jij niet in de weerstand schieten omdat je iets “moet”!