Jij voelt dat het tijd is voor jou om het vanaf nu anders aan te pakken. Jij wilt je weer zelfverzekerd, stralend en energiek voelen. Leiderschap nemen over jouw leven, lichaam én mind. Je weet best dat jouw buitenkant een weerspiegeling is van jouw binnenkant en besluit daarom dat het nu de tijd is om naar de kern van het probleem te gaan. Want jouw verlangen is groot, je wilt écht zo graag! Het voelt alsof je altijd maar zoekende bent en je bent daar ontzettend klaar mee. De tijd van aanmodderen, die innerlijke strijd en terugvallen in oude gewoontes is voorbij.


Je wilt gewoon weer plezier, flow en vertrouwen ervaren. Innerlijke rust. Zonder gedoe, zonder rare fratsen maar met een helpende mindset en bewustzijn, op een manier die helemaal bij jou past. Lekker genieten van het leven en echt helemaal oké zijn met jezelf, op een diep niveau, zo moeilijk kan dat toch niet zijn?


Don’t worry, er is helemaal niets mis met je! Je hoeft het ook absoluut niet alleen te doen. Dat is de allergrootste les die ik heb mogen ervaren tijdens mijn eigen ontdekkingstocht. De beste investering die ik óóit in mijn leven heb gedaan is de investering in een coach. Een teacher, die de blinde vlekken ziet waar we ons niet bewust van zijn. Iemand die een luisterend oor, handvatten, praktische tips & tools aanreikt. Iemand die jou helder aanvoelt en direct tot de kern kan komen, omdat intuïtie een prachtige gave is. Daarom ben ik hier nu, voor jou.

Een bewuste vrouw die leiderschap claimt over haar body, mind & spirit herken je aan:

 Een krachtig, energieke & aantrekkelijke energie. Ze straalt, van binnen naar buiten.

 Waardoor ze ook een fijne relatie, balans in haar gezin, een gezond eet-en-leefpatroon, financiële vrijheid en/of haar droombaan of business heeft.

 Ze is zelfverzekerd, ze heeft geen bevestiging van iets of iemand anders nodig

 Ze heeft een helpende mindset

 Natuurlijk heeft ze up’s en downs. Ze (her) kent ze en weet hiermee te dealen

 Ze weet zichzelf dus altijd te motiveren, ze leeft bewust

 Ze houdt zichzelf niet klein en vergelijkt zichzelf niet met een ander

 Is succesvol in wat ze ook doet want ze gelooft in zichzelf

 Ze kent haar lichaam, voedt haar lichaam en maakt een prioriteit van haarzelf

 Ze doet dit ook echt met veel plezier, ze houdt namelijk écht van zichzelf & haar lichaam

 Ze is daardoor helemaal in balans, body, mind & spirit!


Mijn wens voor jou is dat jij dit weer gaat ervaren. Jij bent hier namelijk op aarde om jouw meest authentieke zelf te zijn! De jij zonder beperkende gedachten, onzekerheid en angst. Je zou jezelf én de wereld ECHT tekort doen als jij niet zou overstromen van de allerfijnste versie van jou! Dat is het beste cadeau wat jij jezelf ooit zal kunnen geven.


Tijdens een 1-op-1 traject ga ik samen met jou de diepte in. Waarom doe jij wat je doet en waarom zijn de dingen die je wilt veranderen in het verleden niet gelukt? Door terug te gaan naar de kern geef jij jezelf ruimte om het vanaf nu op een manier te doen die past bij wie jij bent en wie jij wilt zijn.

Ik ga niet voor een realistisch resultaat maar voor een waanzinnig resultaat. Een resultaat waar jij echt super-gelukkig van wordt, waardevol voor de rest van jouw mooie leven. Want ik weet dat jij het waard bent.

Ik geloof in wonderen maar ook in actie. Geen zware, zweverige gesprekken maar met lichtheid, flow en vooral veel plezier. Spiritualiteit heeft voor mij niets te maken met zweven. Het is juist de manier om met beide voeten op de grond te staan. Bewustzijn, niets meer en niets minder. Let’s create some magic!


Ik coach jou met mijn kennis & ervaring, maar ook vanuit mijn intuïtie. Het ontastbare maak ik tastbaar voor je. Wie ben jij nu werkelijk, als jij de bovenste lagen van onzekerheid, angst en negatieve gedachten kunt laten gaan? Hoe zouden jouw leven, lichaam en geest eruit kunnen zien als jij alles wat in jou zit, ten volste gaat leven? Want intuïtief leven is het mooiste dat er is!


Dit traject is echt waardevol voor jou als jij:

Je helemaal comfortabel wilt voelen met jezelf. Innerlijk & uiterlijk

Goed voor jezelf wilt zorgen. Dit keer echt!

Vrijheid & leiderschap wilt nemen over jouw mind, lichaam, eten, business, omgeving, relatie en/of financiën

Wilt ontdekken wie en wat jij nu werkelijk bent, zonder belemmerende gedachten & onzekerheid

Blijvende verandering zoekt, je wilt alleen nog maar afhankelijk zijn van jezelf, voor de rest van jouw mooie leven!

Zodat plezier, geluk en energie weer voluit kan stromen, van binnen naar buiten.

Je intuïtief en persoonlijk wilt ontwikkelen, je energie wilt leren managen en je mind vóór je wilt laten werken.

 Gewoon weer happy wilt zijn met jezelf, je leven weer wilt leven, in plaats dat het leven jou leeft! Je wilt flow, balans en rust ervaren. Big time!


Een traject is mogelijk in mijn praktijk of online via skype/zoom en altijd inclusief:

 • Intensieve begeleiding, body, mind & spirit. Ik heb mij gespecialiseerd op al deze gebieden en breng ze voor jou op een doelgerichte, praktische & concrete manier samen.
 • Gemiddeld een sessie per 14 dagen.
 • Tussentijds contact en eventuele extra sessies zijn altijd mogelijk want jij krijgt toegang tot mijn privé-mail & app. I’m all yours!
 • Ebook – GewoonPuur – voeding & leefstijl + voedingsadvies op maat (indien gewenst).
 • Ik creëer regelmatig content op maat. Jij vraagt, ik geef!
 • Ik laat mijzelf nog altijd trainen en coachen door absoluut high-end teachers. Mijn kennis breidt zich nog dagelijks uit.
 • Inclusief lidmaatschap besloten community waar ik regelmatig inzichten, content & much more deel. Ook is hier ruimte voor het stellen van vragen, delen en contact met gelijkgestemden.
 • Een prachtige reis, terug naar jezelf! Uit ervaring weet ik, dat dit de beste investering van jouw leven gaat zijn. De beste investering die je kunt doen, is ALTIJD die in jezelf!

De investering in jezelf is:

 • Drie maanden – € 750 € 675,- of 3 x €250,- 
 • Zes maanden – € 1500 € 1299,-  of 6 x €250,- 
 • Twaalf maanden – € 3000, € 2500,-  of 12 x €250,- 
 • Het is ook mogelijk enkel een eenmalig los consult te boeken, dit is inclusief tools en concrete, praktische tips, die naderhand schriftelijk worden toegestuurd – 90 minuten – € 125,-

Alle bedragen zijn Inclusief BTW.

Ik werk enkel in trajecten omdat ik wéét dat je met een klein beetje inspanning, een kleine investering & een klein beetje energie geen enorme resultaten kunt verwachten. Ik ga niet voor een klein beetje resultaat, ik ga voor een waanzinnig resultaat!

Ik ben jouw coach als:

Jij op zoek bent naar een lange termijn-oplossing

Jij van jezelf een prioriteit wilt maken.

Jij tijd, geld en energie in jezelf en daarmee jouw gezondheid & geluk wilt investeren.

Gelooft dat er meer in je zit dan dat je nu weet, je wilt graag ontdekken wat.

Je weet dat er niemand behalve jijzelf verantwoordelijk is voor jouw geluk.

 

Ik ben niet geschikt om jouw coach te zijn als:

Jij op zoek bent naar een quick-fix , dieet of maaltijdvervangers.

Als jij de verantwoordelijkheid buiten jezelf legt

Niet bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken

Jij geen tijd, geld of energie in jezelf wilt investeren

Jij niet de verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw lichaam, gezondheid en geluk.

Jij BENT jouw instrument. Alles wat soms zo ver weg lijkt, ligt binnen handbereik, hier hoef je niet onnodig hard voor te werken!  Met plezier werken aan de fijnste versie van jezelf, dat is echt het beste cadeau dat jij jezelf kunt geven. 

Voel je een dikke JA? Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis & vrijblijvend.


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. Dit betekent dat er mogelijk vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk is voor de coaching die ik aanbied. Dit gaat niet van het eigen risico af. Kijk op de site van de BGN of jij ook in aanmerking komt voor een vergoeding.


Testimonials


Lotte is Spirit, mindset & voedingscoach, schrijver, ondernemer, moeder en ervaringsdeskundige. Intuïtief, maar staat met beide benen op de grond. Doet aan yoga, maar ook aan krachtsporten. Mediteert, maar is ook op een techno-feestje te vinden. Doet niet aan regels, hokjes en kaders. “Alles wat ik je aanreik, heb ik zelf doorleefd. Ik kom van ver, dus ik zie je, ik voel je en ik hoor je. Daarom ben ik hier. Om jou te laten ervaren hoe het ook mag gaan. Dat leven in een fijn lichaam, met zelfvertrouwen en vrijheid absoluut mogelijk is. Voor iedereen, ook voor jou”.