Hi beautiful! Ik ben Lotte Willemijn. Moeder, entrepreneur, spirit life & businesscoach, mindsetcoach, voedingscoach, teacher in a course of miracles & the law of attraction .

Mijn leven bestaat voornamelijk uit genieten van het leven, eten, creëren, coachen en ondernemen. Ik kan ontzettend relaxed zijn, maar heb een drive die ik kan voelen tot in mijn tenen als het gaat om het bereiken van mijn (en jouw) doelen. Ik ben spiritueel en intuïtief, maar sta met beide voeten op de grond. Ik geloof in wonderen, maar ook in actie. Ik vind het belangrijk om te inspireren en laat me ook graag inspireren. Ik vind het menselijk lichaam en ons brein reuze interessant. Ik ben daarom ook altijd aan het leren, ontwikkelen en groeien.

Een paar jaar geleden zag deze “over Lotte” er heel anders uit.

Ik had overgewicht, was niet happy, was onzeker, wist niet wat ik wilde en wie ik was. Eten was een obsessie, het was iets wat MOEST of NIET MOCHT. Ik viel altijd terug in mijn oude, slechte patronen. Ik ben meer dan eens letterlijk “burn-out”gegaan, was chronisch ziek, verlangde naar rust, geluk en balans maar kon dit niet vinden. Ik had een hekel aan sporten, omdat ik dit zag als een noodzakelijk kwaad (vooral in januari en vlak voor de zomer, dan ging ik als een speer). Ik rookte, at ongezond en was altijd moe. Wat is nu toch de zin van dit leven? Als ongeschoolde, alleenstaande tienermoeder stond mijn overlevingsmodus altijd “aan”.

Ineens ging het lampje branden. Ik besefte mij dat ik het geluk altijd buiten mezelf zocht. Hier kon ik het niet vinden, en het werd dus tijd om naar binnen te gaan. Door te leren, lezen, opleidingen te volgen en gewoon te gaan doen.

 


Work hard. Play harder.


Ik kan nu zonder twijfel zeggen dat ik ontzettend gelukkig, dankbaar en tevreden ben. Ik heb een lichaam waar ik mij goed in voel, ben 25 kilo afgevallen en heb rust en balans in mijn eetpatroon. Ik eet wat ik wil en wanneer ik dat wil. Ik sport omdat ik het wil, niet omdat het moet. Ik vertrouw op mijzelf, mijn intuïtie en mijn lichaam. Ik vergroot elke dag mijn comfortzone! Ik onderneem in alle vrijheid, ik doe elke dag wat ik het liefste doe. Hierdoor is ook de rust en balans terug in mijn gezin gekomen. Je kunt namelijk pas goed voor een ander zorgen als je dit ook voor jezelf doet. Ik dacht altijd dat mijn gezin, werk en vrienden op de eerste, tweede en derde plek stonden. Man, wat had ik dit verkeerd! Je moet jezelf ALTIJD op de eerste plek zetten. Als je zelf niet kunt ademen, hoe kan je dan zuurstof geven aan je omgeving?

 


“Create a life that feels good on the inside”


 

Dat is dus ook mijn missie met GewoonPuur. Ik wil jou inspireren om goed voor jezelf te zorgen, body, mind & spirit. Zodat jouw fundament ijzersterk is. Ik wil jou laten ervaren hoe jij bewust met eten om kunt gaan en dat een dieet of maaltijdvervangers niet nodig zijn om af te vallen. Ik wil jou laten zien dat het gewicht niet de oorzaak is van onzekerheid, maar een gevolg. Geluk, zelfvertrouwen, balans en rust, je gaat het niet vinden. Je mag het gaan creëren.

Alles is mindset en bewustzijn. Een dieet is gebaseerd op wilskracht, waardoor er weerstand ontstaat en je altijd een innerlijke strijd met jezelf zal blijven voeren. Het is belangrijk om een gezonde en eerlijke kijk te hebben op waar jouw motivatie vandaan komt (of juist niet?), waar jij gelukkig van wordt (of niet?) en waar jij ontspanning in kunt vinden, zodat er een juiste balans ontstaat tussen lichaam en geest.

En nee, dat betekent echt niet dat ik met geitenwollensokken hele dagen op een meditatiekussen doorbreng. Ik ben een duizendpoot en doe niet aan kaders. Ik houd van mediteren, maar ook van een techno-feestje. Ik doe aan yoga, maar ook aan krachttraining. Ik kan mij urenlang opsluiten in huis om te schrijven, maar ik geniet er ook van om lekker op pad te gaan met mijn gezin of vrienden. Ik eet 80% van de tijd plantaardig, maar de overige 20% bestaat uit een een kapsalon, broodje hamburger of chocola. Soms ook alle drie, op dezelfde avond.

Naast het coachen schrijf ik veel voor GewoonPuur Magazine. Over mijn inspiratiebronnen, dat wat ik wil delen, maar ook over mijn eigen zoektocht. Vandaag betekent dat misschien een persoonlijk inzicht en morgen is het een recept, een boekentip, een mooie quote of een succesverhaal. Een artikel over voeding, relaties, structuur, productiviteit, opvoeding, spiritualiteit, ondernemen, sporten of over koeien.

Waarom? Gewoon, omdat ik dat allemaal leuk en belangrijk vind, omdat het prima past bij wie ik ben. Ik denk niet in hokjes. Mindset & bewustzijn gaat nu eenmaal over het leven, mentale, lichamelijke gezondheid en persoonlijke groei. Op deze manier hoop ik dat ik jou kan inspireren, motiveren en positieve energie kan verspreiden. Ik weet namelijk zeker dat iedereen dit nodig heeft!

Ik gun jou ook dat leven in volledige vrijheid, doordat jij trouw en loyaal bent aan jezelf!

Liefs Lotte

 


“If you get the inside right, the outside will fall into place”

– Eckhart Tolle