Jij wilt graag een gezonder en bewuster eetpatroon voor jezelf creëren. Jij bent op zoek naar advies en richtlijnen omdat je weer lekker in je vel wilt zitten. Zonder dat je hier rare fratsen voor moet uithalen natuurlijk, want chocolade en pizza op zijn tijd is gewoon lekker, vind ik ook!

Mijn uitgangspunt is dat voeding vóór jou mag werken en dat jij samen mag werken met jouw lichaam. Lief zijn voor je lichaam, je hebt er tenslotte maar één!

Dit hoeft absoluut niet moeilijk, ingewikkeld, duur en tijdrovend te zijn. Integendeel! Gewoon weer lekker eten zoals de natuur dit bedoeld heeft. Een dieet of maaltijdvervangers zijn echt niet nodig om af te vallen. Kennis, bewustzijn en de juiste motivatie is alles wat jij nodig hebt om je weer comfortabel te voelen in jouw lichaam!

Wil jij ook:

Meer energie?

Een gezond(er) en bewust eetpatroon?

Met chocolade en pizza op zijn tijd. Want ik weet best dat dit lekker is, vind ik ook!

Een gezond gewicht?

Een leefstijl die blijvend is, een oplossing voor de lange termijn?

Je weer lekker voelen, comfortabel in jouw lichaam?

Weten hoe jij zelf jouw motivatie kunt zijn?

Weten hoe je dit alles op een praktische manier kunt integreren in jouw dagelijks leven?


Handboek GewoonPuur

Het handboek (op dit moment alleen als e-book te bestellen) met al mijn tips, adviezen, richtlijnen en tools om op jouw manier een bewuste, gezonde leefstijl te creëren. Compleet met richtlijnen, voorbeeldmenu’s, recepten en bomvol inspiratie voor een helpende mindset.

Het e-book kan je HIER bestellen voor € 29,95 incl. btw


GRATIS – GewoonPuurTribe – Make yourself a priority!

In deze besloten facebookgroep ben jij van harte welkom! Motiverend, inspirerend en een club vol gelijkgestemden. Cruciaal als je blijvend jouw energie hoog wilt houden én als extra stok achter de deur. Wordt gezellig lid en maak vandaag nog een prioriteit van jezelf, want dat ben je!


1 – op -1 consulten

Vind jij het prettig om 1-op-1 begeleiding & advies te ontvangen? Dit is mogelijk in mijn praktijk of online (skype)

  • Handboek GewoonPuur + eenmalig consult + persoonlijk advies – € 150,-
  • Handboek GewoonPuur + 6 consulten + persoonlijk advies op maat (consulten van 30 minuten, verdeel over vier tot zes maanden) – € 350,- 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze consulten zijn inclusief weeg-en meet momenten, tips, tricks, adviezen en handvatten op het gebied van mindset & motivatie.

Voor intensieve 1-op-1 soulcoaching op het gebied van zelfvertrouwen, zelfbeeld, intuïtief leven/ondernemen, hsp, persoonlijke & spirituele ontwikkeling, verwijs ik je graag door naar deze pagina.


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. Dit betekent dat er mogelijk vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk is voor de coaching die ik aanbied. Dit gaat niet van het eigen risico af. Kijk op de site van de BGN of jij ook in aanmerking komt voor een vergoeding.


Testimonials

 


Lotte is Spirit, mindset & voedingscoach, schrijver, ondernemer, moeder en ervaringsdeskundige. Intuïtief, maar staat met beide benen op de grond. Doet aan yoga, maar ook aan krachtsporten. Mediteert, maar is ook op een techno-feestje te vinden. Doet niet aan regels, hokjes en kaders. “Alles wat ik je aanreik, heb ik zelf doorleefd. Ik kom van ver, dus ik zie je, ik voel je en ik hoor je. Daarom ben ik hier. Om jou te laten ervaren hoe het ook mag gaan. Dat leven in een fijn lichaam, met zelfvertrouwen en vrijheid absoluut mogelijk is. Voor iedereen, ook voor jou”.