Bouwiena

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik onwijs blij ben met Lotte.
Haar denkwijze en manier van coachen is echt de manier die bij je past. Lotte voelt wat je nodig bent en gaat mee in je energie… maar als de energie niet de juiste is komt de spiegel waardoor je over jezelf gaat nadenken en verandert je manier van denken.

In ons huis is Lotte een werkwoord geworden, we eten a la Lotte, denken a la Lotte en halen hier heel veel positiviteit uit!
Ik raad het iedereen aan om in gesprek te gaan met Lotte om zelf te ervaren hoe fijn het is om haar als coach te mogen hebben!

Bedankt Lotte, voor alle fijne en verhelderende gesprekken

Jessica

Voor ik bij Lotte kwam was ik heel erg onzeker en niet tevreden met mijzelf.

Sinds oktober 2017 loop ik bij Lotte en ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Lotte is heel open en, wat ik erg fijn vind, ze handelt ook uit ervaring. Nu na een paar maanden voel ik mij al heel anders. Door de modules die ik van haar mee krijg ben ik al anders gaan denken, positiever gaan denken en kan ik veel dingen al beter relativeren. Na een lange periode van stil staan in mijn gewicht, val ik nu weer af.

Ik kan het iedereen aanraden die, net als ik, een positiever zelfbeeld wil en met zijn/haar voedingspatroon aan de slag wil.

Anouschka

“Ik heb net 3 consulten met Lotte gehad sinds januari en ben erg blij dat ik de stap heb genomen om een afspraak bij haar te maken! Mijn wens was vooral om een goede balans te vinden tussen het sporten en hierbij mijn dagelijkse eetbehoefte. Samen hebben we deze wensen doorgesproken en ze heeft daarna voor mij verschillende schema’s gemaakt om te proberen en dit heeft heel positief uitgepakt! Tijdens de consulten is er besproken hoe het verliep en of er eventueel nog dingen anders konden. Bij elk consult werd er ook een lichaamsmeting gedaan hierdoor kan je ook mooi zien hoe je lichaam reageert op deze nieuwe aanpassingen en ik kan er alleen maar positief over zijn. Ik ben dankzij de hulp, adviezen en tips van Lotte absoluut weer een stuk dichterbij mijn doel gekomen en wil zeker op deze manier zo doorgaan. Dankjewel!”

Geesje

“Had al vele verhalen gehoord over Lotte, zo lekker puur en toch afvallen, wilde al een tijdje anders gaan eten maar wist niet hoe ik het aan moest pakken. Ik heb dus een afspraak gemaakt bij Lotte, waar ik absoluut geen spijt van heb. Waar ik eerst veel moeite mee had ,dat ik zoveel moest eten en zo vaak, heb daar nu geen moeite meer mee ,haha! En je krijgt er goede begeleiding bij, veel tips en uitleg. Lotte je bent een kanjer!”

Patricia

“Lotte je bent een topper! Goede begeleiding en fijne gesprekjes.! Wat je doel ook is (Afvallen, aankomen strakker worden etc.) ze kan je er goed mee helpen en vooral motiveren!”

Denise

“Dankzij Lotte ben ik tientallen kilo’s afgevallen. Dankzij gewoon puur en normaal eten is het absoluut niet moeilijk om af te vallen. Ik voel me fitter en zit beter in mijn vel! Lotte je bent een topper!”

Miranda

“Ik ben in juni bij Lotte terecht komen en het voelt alsof dit allemaal zo heeft moeten zijn.
Afvallen, een jarenlange strijd, nooit heb ik nog mijn streefgewicht gehaald. Echt gelukkig zou ik zijn als ik 20 kilo zou afvallen.
Van het ene dieet me in het andere storten, voor de volle 200%. Want met 100 nam ik geen genoegen. Maar nergens leek ik rust in te vinden. Mijn leven is de laatste jaren gehaast, chaotisch en ik geniet niet heel bewust! Alles leek een moeten! Hoe kwam dit toch? Had ik dan psychische hulp nodig? Ik zat te vaak niet lekker in mijn vel. En wat ik moest doen, dat wist ik echt niet.

Ik had van GewoonPuur wel vaker gehoord in de sportschool, en mond op mond kwam Lotte ook wel bij mij aan.
Altijd ben ik overtuigd dat mensen niet zomaar op je pad komen. Dat ik uiteindelijk besloot een vrijblijvend gesprek aan te vragen heeft zo moeten zijn. Het voelde meteen goed en ik ben het met mezelf aan gegaan. Lotte houdt mij een spiegel voor door enkel de juiste te vragen te stellen die mij tot nadenken zet. Ik dacht dat ik mezelf kende. Je kent toch jezelf? Nou, nee! Ik ben me al snel gaan realiseren dat afvallen niet kan als het in je hoofd niet lekker gaat. Ik moet teveel andere dingen in mijn hoofd duidelijk en helder krijgen, vooral ook opruimen! Pas nu ik dat doe voel ik ruimte voor andere dingen. Afvallen gaat nu geheel vanzelf. Ik ben enkel door bezig te zijn met mezelf helemaal niet zo dwangmatig meer bezig met voeding en het willen afvallen. Keuzes hierin automatisch! Ik hoef geen moeite te doen en ik word er blij en gelukkig van. Het gaat erom dat je jezelf leert accepteren, dat je doet wat je leuk vind, het komt allemaal vanzelf. Ik ben nog geen twee maanden bij Lotte, maar ik voel zoveel positieve veranderingen, echt bijzonder!! Ik verheug me vooral op wat allemaal nog gaat komen. Ik heb geleerd van Lotte dit als een reis te zien, spannend, niet wetend wat mijn eindbestemming zal zijn. Ik ben daar klaar voor!”

Monique

“Vanaf het eerste contact moment voelde ik me goed bij Lotte, vertrouwd! Zonder vooroordelen (ook tijdens het wegen voelde ik dit, erg fijn want ja zeg nou zelf hoeveel mensen weten wat je weegt? En als je jezelf daar niet fijn bij voelt…) en een luisterend oor.

Ze geeft goede adviezen vanuit haar eigen ervaring, haar kennis en gevoel. Om op te starten maakte ze voor mij een mooi passend eetschema met de producten die ik graag eet of wat ik graag at maar dan wat gezonder(zonder voedingsgroepen uit te sluiten). Nu leer ik stap voor stap om het schema los te laten en zelf te bepalen/voelen wat ik kan eten.

Samen werken we aan mijn mindset, ze weet hier de juiste snaar te raken of te vinden. Hierdoor merk ik hoe ik tegen bepaalde dingen aan kijk en hoe ik ze doe en dat een kleine verandering in denkwijze hierin veel kan veranderen, ook dat te weinig eten niet goed is voor mijn verbranding om slanker te worden maar ook niet om mij beter te voelen. Al voelt meer eten soms nog tegenstrijdig (wordt nog aan gewerkt;) voel ik me véél beter en ben ik minder met (wel of niet) eten bezig, dit geeft rust.

Ook al ben ik qua kilo’s nog niet veel afgevallen maar gaat mijn vetpercentage heel mooi geleidelijk naar beneden. Wat me nog niet lang geleden erg zou frustreren als ik geen verandering op de weegschaal zou zien, weet ik nu dankzij de gesprekken en het meten dat dat niet het belangrijkste is en dat het getal op de weegschaal niet altijd zegt of je afgevallen bent of niet. Ik kom erachter dat het belangrijkste is dat je je goed voelt bij wat je eet(ja dat kan:), kiest en doet en dit leer ik stapje voor stapje.. Wat me zonder deze hulp echt niet was gelukt.”

Anoniem

“Ik was toe aan een stap in mijn leven om vooral met mijn gewicht bezig te zijn. Ik wist al dat een streng dieet volgen het niet was voor mij. Al helemaal niet als daarbij ook menu vervangers als een shake of iets dergelijks bij zaten. Iemand wees me op gewoon puur. Dit opgezocht en ik voelde me daarbij direct al goed. Ik belde voor een afspraak en we zouden eerst een ontmoeting laten plaatsvinden. Het is voor mij belangrijk dat als je veel contact gaat hebben je jezelf ook prettig voelt bij de ander. Dit contact was meteen goed, en dus ook meteen verdere afspraken gemaakt. Er word goed naar je geluisterd, wat is voor jou de reden dat je wilt afvallen. Wat is voor jou belangrijk. Het gaat niet alleen maar om het afvallen zelf maar vooral om hoe jij je goed blijft voelen in een verandering van je leef patroon. En wat doet dat met je. Veel mensen houden dit zonder hulp wel een paar weken vol. Maar dan komt er vaak een terug slag en moet je toch weer verder. Mij helpt het enorm om daar hulp bij te hebben. En dan niet bezig te zijn met alleen je eten maar weer met je mind in de goede richting te komen om daarna weer op de juiste voet verder te gaan. De oefeningen die je daar bij krijgt helpen en kun je er ook altijd weer bij pakken. Wat ik ook fijn vind is dat Lotte zelf de nodige ervaring heeft en weet waar ze over praat. Dat dit op de weegschaal ook zichtbaar is, is een zeer prettige bijkomstigheid. Soms gaat het heel langzaam maar het gaat wel. En dat hoort toch ook bij het doel wat je in het begin hebt samengesteld.”